Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesi ön satışa sunuldu.

Ankara'nın gözde ilçelerinden biri olan Çankaya'da inşa edilecek olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesinin 2 bloğu ön satışa çıkarıldı. 364 adet konuttan oluşması beklenen Sinpaş Boulevard Çankaya projesi Çankaya Oran'da konumlandırılacak.

30 ve 15 katlı 4 kblok olarak tasarlanacak olan Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunması öngörülüyor. İnşa ettiği projeler ile sektörde adından sıkça söz ettiren Sinpaş Boulevard Ankara projesinin yanı sıra 2 yeni projeye daha başlamaya hazırlanıyor.

Sinpaş'ın en yeni projesi olarak duyurulan Sinpaş Boulevard Çankaya projesinin yanı sıra firma Boulevard markası ile İstanbul'da da 2 yeni projeye daha başlayacak. İstanbul'da inşa edilecek olan Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Sinpaş Boulevard Finans Merkezi projelerinin de yakın bir zamanda detayları belli olacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurgül 3 yıl önce

Diyelim ki evi aldik.aidat yakit aylik ne kadar .isinma sekli nasil.

banner182

banner181