İncek Loft örnek daire!
Yüzde 75 peyzaj ve donatı alanları bulunan İncek Loft örnek daire görselleri henüz yayınlanmadı.

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet 4-7 katlı Ankara Evleri; 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri bulunuyor. 1.199 konuttan oluşan İncek Loft örnek daire görselleri yayınlandığında sitemizde yer alacaktır. 1+1’den 6,5+1’e kadar dairelerin planlandığı projede 71 metrekare ile 562 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler alıcılarını bekliyor.

2.065 araçlık otopark alanına sahip olan projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. nde Mogan gölü manzarası da yer alıyor.

İncek Loft örnek daire görselleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İncek Loft nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181