Emlak Konut GYO Başkent projeleri!
Emlak Konut GYO Başkent projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin birçok ilinde konut üreten Emlak Konut Ankara'da Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu, Sofa Loca ve Merkez Ankara projelerinin inşaasına ve satışlarına devam ediyor.

Emlak Konut GYO Başkent projeleri detayları ise şu şekilde; 

Merkez Ankara
1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı proje 4 milyar 194 milyon TL'lik hasılat büyüklüğüne sahip.  Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerinde yükselen projede 2020 daire bulunuyor. Merkez Ankara adres için tıklayınız.

Koordinat Çayyolu
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Koordinat Çayyolu kat planları için tıklayınız.

Sofa Loca
3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan projede dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca 6 blokta 150 konut yer alıyor. Sofa Loca kampanya detayları için tıklayınız

Başkent Emlak Konutları
Toplam 1504 bağımsız birimde 1478 adet konut ve 26 adet ticari üniteden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Ayrıca projede temalı çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanları bulunuyor. Başkent Emlak Konutları iletişim için tıklayınız.

Emlak Konut GYO Başkent projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan ulu edirne 3 yıl önce

Iyi gunlerkurada ismim çıktı ama bana sms ile hicbir bilgi verilmedi birseneden beri bekliyorum hiç bilgi verilmedi kimden bilgi alabilirim saygilarimla

Avatar
Adnan ulu edirne 3 yıl önce

Iyi gunlerkurada ismim çıktı ama bana sms ile hicbir bilgi verilmedi birseneden beri bekliyorum hiç bilgi verilmedi kimden bilgi alabilirim saygilarimla

Avatar
Kamil çil 2 yıl önce

Sayın Cemile Hanim
Size nasıl Ulaşabilirim
TOKİ 4düncü Etap için
Bursa Orhangazi için
LÜTFEN yardımcı Olurmusunuz

banner182

banner181