Kuzey Ankara TOKİ sözleşme imzalama tarihi bugün sona eriyor!
50 bin sosyal konut projesi kapsamında yer alan Kuzey Ankara Toki sözleşme imzalama tarihi bugün sona eriyor.

Kuzey Ankara Toki sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan toki kuzey ankara sözleşme imzalama tarihi 9 Mayıs'ta başladı ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Asil hak sahipleri sözleşmelerini imzaladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri 11 - 25 Haziran 2019 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak.

Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar Toki'nin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.Halk Bankası A.Ş’nin Ankara Mithatpaşa Şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.

Ankara Kuzeykent 809 Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Kuzeykent kura sonuçları 2019 ile 809 konutun hak sahipleri belli oldu. Toki Ankara Kuzeykent kura sonuçları listesini belirleyen kura töreni 6 Mayıs 2019 tarihinde saat:10.00'da Neşet Ertaş Kültür Kongre Merkezi Günsazak Cad. Kuşcağız Mah. Keçiören adresinde gerçekleştirildi.

Yatay mimaride inşa edilecek olan toki Ankara Kuzeykent daire detayları şu şekilde;
3+1 nitelikli 739 adet, brüt 160,90-166,65 metrekare
4+1 nitelikli 70 adet, brüt 171,95-178,48 metrekare

Kuzeykent Toki kura sonuçları belli oldu. Kura sonuçları listesi için tıklayınız.​

Kuzey Ankara Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Kuzeykent toki sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181