Saraycık TOKİ 2019 başvuru!
Toki 50 bin konut Ankara projeleri arasında bulunan Saraycık Toki 2019 başvuru detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan Saraycık Toki 2019 başvuru tarihi 19 Nisan'a kadar sürecek. Başvuruları Türkiye Halk Bankası AŞ. Ankara ili şubelerinde gerçekleştirilecek olan Sincan Saraycık Toki 2019 kapsamında 2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise 1000 TL başvuru bedeli olarak belirlendi.

Başvurular 4 kategoride kabul edilecektir; 
1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin”, 15 Nisan - 19 Nisan 2019 tarihleri arasında, 
2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımız” 08 Nisan - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında, 
3. Kategori olan “Emekli Vatandaşlarımız” 25 Mart - 05 Nisan 2019 tarihleri arasında, 
4. Kategori olan “Diğer alıcı adayları” 11 Mart - 22 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru şartları
1- T.C. vatandaşı olması,
2- Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (3+1 Konut tipi hariç)
3- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,
4- Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)
5- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç)
6- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Ayrıca, İdaremiz tarafından ülke genelinde başlatılan konut seferberliği kapsamında Ankara İli’nde üretilecek projelerden yalnızca birine başvuru yapılabilecektir.
7- Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşlarımızın;
- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25 yaşını tamamlamaları,
- 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları, gerekmektedir.

Ankara Sincan Saraycık Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Saraycık toki 2019 fiyatları ve ödeme planı için tıklayınız.

Saraycık Toki 2019 başvuru detaylarını sizler için derledik. Sincan Saraycık Toki başvurusu 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181