TOKİ Ankara Bala sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Bala Belediyesi tarafından hayata geçirilen TOKİ Ankara Bala sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor.

Yöresel mimari konseptli olan TOKİ Ankara Bala sözleşme imzalama tarihi 24 Eylül 2018 – 02 Ekim 2018 tarihleri arasında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Bala Şubesi'nde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları listesini belirleyen kura töreni 13 Eylül 2018 saat 11:00’de Bala Belediyesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Ankara Bala Belediye Projesi kapsamında inşa edilen 97 adet 2+1 ve 40 adet 3+1 konutun hak sahipleri gerçekleştirilen kura töreni sonrasında belli oldu.

Ankara Bala TOKİ projesi kapsamında inşa edilen proje kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Kentsel tasarımı yerel mimari doku, mahalle kültürü ve yatay mimari anlayışla şekillendirilen projede blokların yükseklikleri zemin+4 kat olarak inşa ediliyor.

TOKİ Ankara Bala sözleşme imzalama tarihi programı için tıklayınız.

TOKİ Ankara Bala kura sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181