TOKİ Ankara Mamak açık satış listesi! Ekim 2018
TOKİ Ankara Mamak açık satış listesi Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara'da inşa edilen konutların satışları sürüyor.

Toki Ankara Mamak kurasız ev seçenekleri konut alıcıların beğenisine sunuluyor. TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. 

İşte TOKİ Ankara Mamak açık satış listesi Ekim 2018 şu şekilde;
- Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 2. bölge 18 konut - son gün 31 Aralık 2018 - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Mamak Gülseren TOKİ 3. etap 1. bölge 43 konut - son gün 31 aralık 2018 - detaylı bilgi için tıklayınız.
- Ankara Mamak Yatıkmusluk TOKİ 1 konut - son gün 31 Aralık 2018 - detaylı bilgi için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak açık satış listesi Ekim 2018 detaylarını sizler için derledik. Mamak Toki satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181