TOKİ Kuzey Ankara projesinde 1.060 konut bu gün kurasız satışa çıktı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Kuzey Ankara projesinde 1.060 konut bu gün kurasız satışa çıktı.

Ankara Kuzeykent Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Toki Kuzey Ankara projesinde 1.060 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilen Ankara Kuzeykent toki satışları kapsamında daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. Bizde sizler için toki kuzey ankara satış listesi deteylarını araştırdık.

20 Mart tarihi itibariyle satışa sunulan Toki kuzeykent açık satış detayları şu şekilde;


Konut alıcılarının T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranacağı Toki Kuzeykent ile ilgili TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmayacaktır.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri konut tesliminden bir yıl sonrasına kadar sözleşmeden doğan haklarını üçüncü şahsa devredemez. Satış aşamasında, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecektir.

Toki Kuzey Ankara detaylarını sizler için derledik. Kuzeykent toki evleri satılık ve toki kuzey ankara satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181