Kepez Santral kentsel dönüşüm ofisi!
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sur Yapı imzası ile inşa edilecek olan Kepez Santral kentsel dönüşüm ofisi detaylarını sizler için araştırdık.

Kepez Santral kentsel dönüşüm ofisi adresi şu şekilde; Antalya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Merkezi Kepez Mahallesi 3230 Sokak (Eski cezaevi yolu) KEPEZ/ANTALYA

Yaklaşık 19 bin konutun bulunacağı Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm 1. etap kapsamında 5073 adet hak sahibi konutu, 1344 adet yüklenici konutu olmak üzere toplam 6417 adet konutun yapımına başlandı.

Kentsel dönüşümde örnek olması beklenen Tprojede çalışmalar hızla devam ediyor. Toplam 261 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan planlanan Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm projesi Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak.

Kepez Santral Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin 200 hak sahibine verilecek daireler kura ile belirlendi. Projede meydanlar, göletleri müzeler, yeşsur il alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane ve pazar alanları yer alacak.

Kepez Santral kentsel dönüşüm ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181