Antalya Gazipaşa TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi!
Toplu Konut İdaresi'nin Gazipaşa'da yapacağı konutların projesinde son aşamaya gelindi. TOKİ tarafından, Koru Mahallesi'nde 144 dönüm alan üzerine yapılacak konutların plan ve mimari projeleri Gazipaşa Belediyesi tarafından yapıldı. Konut projesinde son aşamaya geldiklerini sosyal medya hesabı üzeriden duyuran Belediye Başkanı Adil Çelik, halka verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"GAZİPAŞA'MIZA HAYIRLI OLSUN"
Belediye Başkanı Çelik, "Gazipaşa halkına verdiğimiz bir sözü daha yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Dar gelirli , vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için yer tahsisi yaptırdığımız TOKİ'nin projesinde son aşamaya gelindi. Plan ve mimarı projelerini bizzat belediyemizin yaptığı çalışmada bildiğimiz klasik TOKİ projelerinden çok farklı olacak. Gazipaşa'mızın dokusuna uygun özgün bir proje ortaya çıktı. İnşallah en kısa sürede yapım ihalesine çıkılarak dar gelirli vatandaşlanmızrn kendi evlerinde oturmalanna vesile olacağız. Gazipaşa'mıza hayırlı olsun. Durmak yok hizmete devam" dedi.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında, Koru ve Bakılar mahallelerinde ki 144 dönüm arazi, Belediye Başkan Yardımcısı Semra Yalçın Bilgiç, Malmüdürü Cavit Özer, TOKİUzmanı Kadir Daşçı ve Tapu Müdürü Zafer Çapur'un katıldığı imza töreniyle Toplu Konut İdaresi'ne devredilmişti.

Gazipaşa Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181