Antalya Yukarıkocayatak TOKİ teslimleri başladı!

Antalya İli, Serik İlçesi, Yukarıkocayatak Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Antalya Yukarıkocayatak Toki teslimleri başladı.

563 adet konutun teslim edileceği Antalya Yukarıkocayatak Toki teslimleri 19 Nisan 2021 tarihi itibariyle başlayacak. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konutların yer alacağı Antalya Yukarıkocayatak Toki evleri teslim tarihi 11 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde “METROPLAN Müşavirlik Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.”nin Antalya, Serik, Yukarıkocayatak Toplu Konut Projesi konutları şantiyesindegerçekleştirilecek.

Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler aşağıda yer almaktadır. 

1) Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı) 

2) Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi 

3) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura

Antalya Yukarıkocayatak Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Antalya Yukarıkocayatak Toki anahtar teslim programı için tıklayınız.

Antalya Yukarıkocayatak Toki teslimleri detaylarını sizler için derledik. Antalya Yukarıkocayatak Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181