Akzirve Ambarlar bu yıl satışa çıkacak!
Akzirve Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Strada projesinin ardından ikinci yatırımı olan Zeytinburnu Ambarlar Sitesi üzerindeki proje için hazırlıklarını tamamlandı. Akzirve CEO'su İbrahim Maasfeh, araziyi 4 yıl önce satın aldıklarını ve 250 milyon dolar yatırım yaptıklarını hatırlatan belirterek, "Arsanın bir kısmını satın aldık bir kısmı için de kat karşılığıanlaştık. 244 tane hak sahibi var, hepsine projeden birer daire vereceğiz" dedi.

Ambarlar projesinin tek parsel üzerinde hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğuna dikkat çeken Maasfeh, projeyi Eylül ya da Ekim ayında satışa sunacaklarını, yaklaşık 8-9 bin lira metrekare fiyatıyla satışa başlayacaklarını açıkladı. Projenin inşaat maliyeti 1 milyar TL olarak açıklandı.

Toplam 2 bin 182 adet bağımsız birimden oluşan projede 1.736 adet daire, 279 adet rezidans, 96 adet ofis, 71 adet ticari alan yer alıyor. Metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse 150 metre mesafede konumlanıyor.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181