Anıl Park Evleri ne zaman teslim?
Bin 700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Anıl Park Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

Kağıthane konut projeleri arasında yer alan Anıl Park Evleri ne zaman teslim sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Projede dairelerin teslimleri Eylül 2019'da yapılacak. Toplam 126 konuttan oluşan projede spor salonu, sinema salonu, toplantı salonu, hobi salonu ve otopark alanı yer alıyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Kağıthane ilçesinde hayata geçirilen projede 1+1 , 2+1 daireler bulunuyor.

Anıl Beton imzası ile inşa edilen projede dairelerin alanları 53 ila 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2 bloğun inşa edildiği projede 1+1 daireler 53 metrekare, 2+1 daireler 82 metrekare ile 87 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 4 dükkan bulunuyor.

Anıl Park Evleri ne zaman teslim sorsu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Anıl Park Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Anıl Park Evleri fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181