Avrupa Konutları Arıcılar Projesi nerede? İşte lokasyonu...
Artaş İnşaat imzasıyla yükselecek olan Avrupa Konutları Arıcılar Projesi İstanbul Kağıthane'de konumlanıyor. Peki Avrupa Konutları Arıcılar Projesi nerede? İşte Lokasyonu;

İstanbul Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yükselecek olan Avrupa Konutları Arıcılar Projesi Selçuklu Caddesi üzerinde konumlanıyor. Avrupa Konutları Arıcılar Projesi sahası yakın çevresinde ise E-80 İstanbul Çevre Yolu, Hasdal Mezarlığı, Arıcılar Gölyayla Camii ve Arıcılar İlköğretim Okulu bulunuyor. Avrupa Konutları Arıcılar Projesi Kağıthane Deresi’ne 125 metre, Alibeyköy Barajı’na 3000 metre, Haliç’e 4500 metre mesafede bulunuyor.

26 bin 648,76 metrekare arazi üzerinde inşa eidlecek olan Avrupa Konutları Arıcılar Projesi 4 blokta 384 adet konut ve 9 adet ticaret alanından oluşacak. Avrupa Konutları Arıcılar Projesi 98 milyon 2288,664 TL yatırım bedeli ile hayata geçecek.  Avrupa Konutları Arıcılar Projesinde 1+1, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 ve üzeri daire seçenekleri ve açık ve kapalı yüzme havuzları bulunacak.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi teslim tarihi ne zaman? tıklayınız


Avrupa Konutları Arıcılar Projesi ne zaman başlayacak? tıklayınız

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr
 

 


 




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181