Avrupa Konutları Başakşehir daire planları!
72 bin 706 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Başakşehir daire planları bilgisini sizler için araştırdık.

Avrupa Konutları Başakşehir daire planları bilgisi için tıklayınız.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 124 metrekareden başlayan 2+1,162 metrekareden başlayan 3+1, 200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daireler yer alıyor. 

941 konut ve 27 ticari ünitenin planlandığı projede daire büyüklükleri 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 11 bloktan oluşan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler tasarlanıyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir daire planları bilgisini sizler için derledik. Avrupa Konutları Başakşehir kat planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Avrupa Konutları Başakşehir örnek daire için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181