Avrupark Hayat son durum Temmuz 2021!

Toplam 1095 konuttan oluşan Avrupark Hayat son durum Temmuz 2021 bilgisini sizler için araştırdık.

TOKİ ve Emlak Konut güvencesi ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen Avrupark Hayat son durum Temmuz 2021 bilgisi belli oldu. Avrupark Hayat son hali Temmuz 2021 görselleri için tıklayınız.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan projede dairelerin büyüklükleri 56 metrekare ila 206 metrekare arasında değişiyor. 42 bin 19 metrekare arsa alanına sahip olan projede 81 adet ticari ünite yer alıyor. 

​​​​Emlak Konut Avrupark Hayat projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve kadın-erkek mescidi yer alıyor. 

Avrupark Hayat son durum Temmuz 2021 bilgisini sizler için derledik. Avrupark Hayat inşaat seyri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avrupark Hayat nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181