Babacan Yapı'dan tuz odası konsepti!
Babacan Yapı'nın saray konseptli projesi Prime Palace, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İngiliz ve Osmanlı mimarisiyle tasarlanan Prime Palace projesinde ilk on kattaki 124 daire otel odası, ikinci on kattaki 124 daire de konut olarak kullanılacak. Otelden daire alan müşteri isterse otel yönetimi ile anlaşarak dairesini kiraya verebilecek. Projede 8 de ticari ünite var.

290 bin TL'den başlıyor
Prime Palace hakkında bilgi veren Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, "Prime Palace projemizi de 30 Eylül'de hizmete açacağız" dedi. Tuz odalı, 5 yıldızlı otel konseptli projede müşterilerine ilk 2 yıl yüzde 8 kira garantisi verdiklerini söyleyen Babacan, "Otel odası veya rezidans konutlar için tapular hazır. Bu yüzden devre mülk ile karıştırılmasın." dedi. Prime Palace'de güncel fiyatları açıklayan Babacan, "Fiyatlarımız 290 bin TL ile 945 bin TL arasinda değişiyor. İstanbul'da 290 bin tlye bir otel alamazsınız" dedi. Projede otel dairelerinde yüzde 45, konutlarda yüzde 65 satış oranına ulaşıldı. 

Yeniyüzyıl Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181