Bahçeşehir konut projeleri 2019!
Bahçeşehir konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Bahçeşehir'de birçok yerinde yer alan Bahçeşehir 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Bahçeşehir inşaat projeleri 2019 listesi;

​Bahçeşehir Suites
Bahçeşehir konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve 22 katlı tek bloğun yükseldiği proje 2 bin 267 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Oldukça geniş yaşam alanlarına sahip olan Bahçeşehir Suites projesinde lobi ve resepsiyon alanı yer alıyor. Otel konseptine sahip olan  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Bahçeşehir Suites projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Bahçeşehir konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Bahçeşehir satılık konut projeleri ve Bahçeşehir yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181