Banu Evleri Büyükçekmece projesi!
Hasanoğlu tarafından hayata geçirilecek olan Banu Evleri Büyükçekmece projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Planlanma aşamasında olan Banu Evleri Büyükçekmece projesi Hasanoğlu İnşaat gelecek projeleri arasında yer alıyor. Detayların henüz netlik kazanmadığı proje ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

2019 yılında da yatırımlarına devam edecek olan Hasanoğlu Şirketler Grubu, yeni yatırımlarını İstanbul'un kuzeyinde hayata geçirecek. Firma Banu Evleri markası ile Ispartakule ve Bahçekent bölgelerinde dört yeni projeye başlayacak. Hasanoğlu İnşaat yeni projeleri İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul gibi mega projelere komşu olacak.

Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin satışlarına devam eden Hasanoğlu Banu Evleri Büyükçekmece projesi detayları netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. Büyükçekmece yeni konut projeleri arasında yer alacak proje için çalışmalar sürüyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181