Başakşehir'le değerlenen proje: Avrupa Konutları Başakşehir!
Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir hakkında açıklamalar yaptı. Çetinsaya, Başakşehir'i "İstanbul'un merkeze en yakın yerleşim bölgesi" olarak niteledi. Bölgenin avantajlarını ise şu sözlerle sıraladı, "3. Havalimanı ile 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları Başakşehir'e çok yakın. Ayrıca şehir hastanesi var. Var olan metro ulaşımına yakın gelecekte bir yenisi eklenecek. Tüm bunlar Başakşehir'i yükselen bir yer haline getirdi. Bölgede fiyatlar hızla yükseliyor" diye konuştu.

'Yüzde 30 kazandıracağız'
Çetinsaya, Başakşehir'in gelecekte İstanbul'un yeni yerleşim bölgesi olacağını vurguladı. Avantajlarından ötürü 'Avrupa Konutları Başakşehir' projesini hayata geçirdiklerini anlatan Çetinsaya, "Şu anda konutların metrekaresi 4 bin liradan başlıyor. 2017 olan teslim tarihinde bu rakam 5 bin 500 liraya kadar çıkacak. Yani projeden bugün alana 2017'ye gelindiğinde yüzde 30 kazandırmış olacağız" dedi.

'KREDİ FAİZLERİ DÜŞER'
"Merkez Bankasının faiz kararı konut kredisi faiz oranlarını bir miktar düşürecektir. Yakın zamanda bu düşüşü bekliyorum. Zaten devletin politikası da faiz oranlarının düşmesi yönünde."

YENİ HALKA
Artaş İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edeceği 'Avrupa Konutları Başakşehir'de satışlar sürüyor. 941 daire ve 27 mağazalı projede 1+1 yok. 2 ayrı sosyal tesise ek olarak, projenin hemen yanı başında yer alan park alanında da imkanlar sunulacak.

Şebnem BER/Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181