Deniz İstanbul'un etaplarında satışlar sürüyor!
Keleşoğlu Holding tarafından İstanbul Yakuplu sahilde inşa edilen Deniz İstanbul'un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaştı. Mercan Konakları, Marina Evleri ve Sedef Konakları'nda satışlar sürüyor. Satışa çıktığında metrekare fiyatı 4 bin 500 lira olan projede, bu rakam 6 bin liraya yükseldi. Proje bütün etapları ile tamamlandığında ise metrekare fiyatı 5 bin dolar olacak.

395 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
Fiyatlar Mercan Etabı'nda 395 bin liradan başlayarak, Marina Villaları'nda 8 milyon liraya kadar yükseliyor. 8 etaptan oluşacak projenin satışta olan 3 etabında alanları 66 ila 715 metrekare arasında değişen bin 328 konut 109 villa, alanları 70 ila 120 metrekare arasında değişen 50 dükkan, spor kulübü, ilkokuldan üniversiteye kadar eğitim veren özel okul, cami, özel hastane, marina, kumsal, 1,5 km sahil şeridi, alışveriş merkezi ve binicilik kulübü bulunuyor. Projeyle ilgili bilgi veren Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş, "İstanbul'un en büyük arazisine sahip Deniz İstanbul, her türlü ihtiyacın kendi içinde karşılanabileceği bir kasaba"dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181