Eston Şehir Koru'da dairelerin yarısı satıldı!
Polatyol'un Bahçeşehir'de inşa ettiği ve Kasım'da lansmanını yaptığı 'Eston Şehir Koru'da dairelerin yarısı satıldı. Kalan daireler cazip ödeme koşullarıyla satışta. Projeden yüzdem peşin ya da 50 ay senetle ev almak mümkün. Daire metrekare fiyatları ise 5 bin 500 liradan başlıyor.

VİLLALAR AĞIRLIKTA
Eston Şehir Koru'da ağırlıklı olarak villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri var. Toplam bin 90 konut ve 31 mağazanın inşa edileceği proje, 2019'un ikinci yarısında tamamlanacak. Daireler 2+1'den başlayarak 5.5+1'e kadar değişiyor.

KORULARLA DONATILDI
Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında yer alan Polatyol'un Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat proje hakkında şunları söyledi, "Eston Şehir Koru'yu 4 bin kişilik bir kasaba olarak planladık. Projeyi Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe bir yaşam hayaliyle tasarladık. Burada 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planladık. Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanları ve korularıyla özel bir proje yapıyoruz."

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181