Eyüp konut projeleri 2018!
Eyüp konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Şubat 2018'de 325 adet konutun satıldığı Eyüp ilçesinde konut projelerinde çalışmalar hızla devam ediyor. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projelerinin yer aldığı ilçe yatırımcının da beğenisini topluyor.

İşte Eyüp konut projeleri 2018 listesi

Livera Homes
Fimar Yapı tarafından inşa edilen Livera Homes projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor ve bu dairelerin alanları 61-204 metrekare aralığında değişiyor. Bin 215 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 2 blok yer alıyor. Livera Homes teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Focus Eyüp
Toplam 170 daireden oluşan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 170 konut ve 8 ticari alanın planlandığı Focus Eyüp projesinde dairelerin büyüklükleri 59 ila 135 metrekare arasında değişim gösteriyor. Focus Eyüp daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Arium Residence Kemerburgaz
RMA Group imzası ile 112 adet konuttan oluşan Arium Residence Kemerburgaz projesinde dairelerin büyüklükleri 53 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösteriyor. 4 adet daire tipi bulunan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Arium Residence Kemerburgaz daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cadde Life Eyüp
Tamamı 2+1 daire seçeneğinin oluşan Cadde Life Eyüp'te daireler 122 metrekare olarak tasarlanıyor. 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Cadde Life Eyüp projesi 81 adet konuttan oluşuyor.​ Cadde Life Eyüp daire fiyatları ve teslim tarihi Tıklayınız.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe
3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede ayrıca toplam 104 daire planlanıyor. Oturma alanları, çocuk oyun alanları, park, bahçeler, yürüyüş alanları, basketbol sahası ve fitness salonu gibi imkanların bulunduğu Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beyoğlu Evleri Güzeltepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eyüp konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181