Flores Topkapı Fatih'te yükselecek!
Mist Yapı ve Saraylı Grup tarafından inşa edilen Flores Topkapı projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Fatih ilçesinde yer alıyor.

Toplam 156 daireden oluşan Flores Topkapı projesinde dairelerin yanı sıra 11 ticari ünite planlanıyor. 5000 metrekare arsa alanına sahip olan Flores Topkapı Fatih projesinde 1+1 , 2+1 , 3+1 daireler bulunuyor. "L" şeklinde mimari ile tasarlanan Flores Topkapı projesinde daire büyüklükleri 59 ila 148 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

2 bin metrekarelik ekolojik bahçeye sahip olan projede ayrıca Playstation oyun odası, müzik odası, fitness salonu, 2 adet kapalı yüzme havuzu imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Topkapı konut projeleri arasında yer alan proje konumu ile dikkat çekiyor.

Flores Topkapı detaylı daire büyüklükleri şu şekilde;
1+1 59 metrekare
2+170 ila 102 metrekare
3+1 148 metrekare


Flores Topkapı nerede ? Tıklayınız.
Flores Topkapı fiyat için tıklayınız.
Flores Topkapı teslim tarihi için tıklayınız.

Flores Topkapı iletişim!
Adres :Kısıklı mah. Hanımseti Sokak. No:38 Hektaş iş merkezi A Blok Kat:2 D:1
Telefon :+90 216 650 83 11
Web: www.flores.com.tr/proje-icerik-istanbul-lux-daireler-flores-topkapi-1-detay

Cemile GEDİKOĞLU  / Emlaksayfasi.com.tr.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181