Güray İnşaat Esenyurt projesi fiyat!
Bahçeşehir'de yükselen Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat imzası taşıyan Güray İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

7 bin 428 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Güray İnşaat Esenyurt projesi 422 adet daireden oluşuyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan Güray İnşaat Esenyurt projesinde 11 ofis ve 68 adet dükkan yer alıyor. Güray İnşaat imzasıyla karma konseptli olarak tasarlanan Güray İnşaat Esenyurt projesinde 43 katlı kule, 4 ve 8 katlı iki blok bulunuyor.

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan Güray İnşaat Esenyurt projesinde 80 adet 1+0, 224 adet 1+1, 114 adet 2+1 ve 4 adet 3+1 yer alıyor. 75 bin 943 metrekare inşaat alanına sahip olan Güray İnşaat Esenyurt projesinin 16. katında kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunuyor.

Güray İnşaat Esenyurt projesi nerede? Tıklayınız.

Güray İnşaat Esenyurt projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181