Halkalı konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği Halkalı konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Halkalı bölgesinde konut satışları hızla devam ediyor. Eyüpsultan ilçesine bağlı olan bölgede markalı konut projeleri de inşa ediliyor.

Halkalı'da birçok mahallesinde yer alan Halkalı yeni ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Halkalı inşaat projeleri 2019 listesi;

Tual Bizim Mahalle
Halkalı konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve ​175 adet ticari ünitenin yer alacağı Tual Bizim Mahalle projesi 1 milyon metrekarelik Bizim Mahalle arazisinin 118 bin 98,99 metrekarelik bölümünde yükselecek.  2 bin 931 kapasiteli otopark alanına sahip olan Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde özel anaokulu, ortaokul ve park, yüzme havuzu, sauna , yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alacak. Tual Bizim Mahalle teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Flat 24 Halkalı
7 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Flat 24 Halkalı projesinde konut, cadde dükkan ve mağaza yer alacak. 24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan Flat 24 Halkalı projesi 1650 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Flat 24 Halkalı projesi nerede? Tıklayınız.

Selekta Yaşam Halkalı
Toplam 118 adet daireden oluşan Selekta Yaşam Halkalı projesinde 3 tip daire seçeneği yer alıyor. Güney İnşaat tarafından hayata geçirilen Selekta Yaşam Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler tasarlanıyor. Selekta Yaşam Halkalı fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Halkalı konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Halkalı yeni konut projeleri 2019 ve Halkalı ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181