İstanbul Emprada fiyat!
Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. imzası ile 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen İstanbul Emprada projesinde dairelerin fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor.

10 dönüm arsa alanına sahip olan İstanbul Emprada projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı, güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, restoran, sinema ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

19 katlı tek blok olarak tasarlanan İstanbul Emprada projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul Emprada projesi 271 daireden oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin bulunduğu İstanbul Emprada projesinde dairelerin büyüklükleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati 7 yıl önce

Lütfen şu adamların projesinin tanıtımı haber yapıp, yeni mağdurlar yaratmayın.
5 sene önce bu projeden ev aldım. Bakın senelerdir sürünüyorum, halen paramı alamadım.
Projenin ismi değiştirip, değiştirip yeni kerizler arıyorlar. İstanbul Suites projelerini dahi teslim etmemişler.

banner182

banner181