Kağıthane konut projeleri fiyatları!
Kağıthane konut projeleri fiyatları listesini silzer için derledik. Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor. Ulaşım ağlarının artmasıyla'da Kağıthane ilçesi yatırımcının ilgisini çekiyor.

İşte Kağıthane konut projeleri fiyatları listesi

​Anıl Park Evleri
Toplam 126 daireden oluşan projede dairelerin alanları 53 ila 87 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Spor Salonu, Sinema Salonu, Toplantı Salonu, Hobi Salonu ve Otopark alanına sahip olan Anıl Park Evleri projesinde 1+1 daireler 53 metrekare, 2+1 daireler 82 metrekare ile 87 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Anıl Park Evleri fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Algart Kağıthane
1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede 50 konut yer alıyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Algart Kağıthane projesinde dairelerin alanları 55 metrekare ile 125 metrekare aralığında değişiyor. Algart Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Genyap Oxygen
15 kat zemin üstü ve 4 kat zemin altı olmak üzere toplam 19 kattan oluşan projede daireler 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleri ile tasarlanıyor. 18 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Genyap Oxygen bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Genyap Oxygen fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hasbahçe Kağıthane
Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor. 2 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede daireler net 75 metrekare, brüt 105 metrekare olarak tasarlanıyor. Hasbahçe Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Gülmahal Kağıthane
1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. 850 metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje dikey mimarisi ile yükseliyor. Gülmahal Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İva Deluxe Kağıthane
Dairelerinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin uygulanacağı projede daireler 54 ila 76 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. İva Yapı imzası ile toplam 237 daireden oluşacak olan İva Deluxe Kağıthane projesi 20 katlı tek bloktan oluşacak. İva Deluxe Kağıthane daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kağıthane konut projeleri fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181