Metraco İthalat İhracat A.Ş Mars 19 konut projesiyle sektöre giriş yaptı!
Tekstilde yaklaşık 30 yıllık geçmişi ile Avrupa Birliği ülkelerine ihracat gerçekleştiren Metraco İthalat İhracat AŞ, Mars 19 projesiyle Avcılar'dan konut sektörüne giriş yaptı. Şirketin Avcılar'da kent içinde kalan eski fabrika arazisinde 148 daireli olarak yapılan proje, büyük daireleriyle aileleri hedef alıyor. İnşaatının yüzde 50'si tamamlanan projede teslimlerin ise bu yılın son çeyreğinde yapılması bekleniyor.

Toplantıda konuşan Metraco İthalat İhracat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okçu, tekstil sektöründe bugüne kadar dünyanın sayılı markalarına üretim gerçekleştirdiklerini, Avrupa'nın önde gelen ülkelerine yüda bir milyondan fazla parça ihracat yaptıklarını söyledi. Emin Cem Okçu, şirket olarak yeni bir başarı hikayesi yazmak üzere gayrimenkul sektörüne giriş yaptıklarını açıkladı.

İstanbul'da imalatın çok pahalı olması üzerine Avcılar'daki fabrikayı kapatıp, Kocaeli'ndeki fabrikayı büyüttüklerini söyleyen Okçu, "Boş kalan arazimizde ailelere yönelik butik bir proje geliştirdik. Kullandığımız kaliteli malzeme üe Etiler'i Avcüara taşıdık" dedi. Projede belli bir aşamaya geldikten sonra satışlara başladıklarını aktaran Okçu, "Şimdi satışlar başladı, insalah bizden ufaktan inşaatçı olacağız" diye konuştu. Metraco İthalat İhracat AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu'da, gayrimenkul sektöründeki amaçlarının trendlere uygun ve şık bir üretim yapmak olduğunu belirtirken, "Mars 19 bu hedefin ve vizyonun ilk örnek projesi olarak yükselmektedir" dedi. Dairelerin 3 cepheli olduğu Mars 19 projesi, sakinlerine peyzaj, deniz, göl ve şehir manzarasını sunuyor. Şirket bünyesinde 48 ay sıfır faizli vadelerle satılan pojede, ayrıca peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Üniversite, okul, hastane, eczane, semt pazarı, AVM gibi temel ihtiyaçlar için gerekli tüm noktalara yakınlığı üe dikkat çeken Mars 19'da, ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 TL seviyesinde belirlendi.

Projede sadece 9 adet olan, aile tipi 1+1 dairelerin satış fiyatı 533 bin lira, 2+1 Amerikan tipi konutların 437 bin lira, 2+1 normal tip konutların 634 bin lira, 2+1 tipi dubleks dairelerin 752 bin lira, 3+1 tipi dairelerin 851 bin lira, 3+1 dubleks dairelerin bir müyon 76 bin lira, 3,5+1 dairelerin fiyatları da 1 müyon 17 bin lira seviyesinden başlıyor. 

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181