Meydan Ardıçlı inşaat seyri Mart 2021!

Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding tarafından hayata geçirilen Meydan Ardıçlı inşaat seyri Mart 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Meydan Ardıçlı inşaat seyri Mart 2021 detayları için tıklayınız.

2 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın bulunduğu Esenyurt Meydan Ardıçlı projesinde stüdyo,1+1,2+1,3+1 ve 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. 67 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ​Esenyurt Meydan Ardıçlı projesinde fitness salonu, 1000 metrekare çocuk oyun alanı, cafe ve restaurant, hobi bahçesi ve sanat galerisi yer alıyor. 

Esenyurt konut projeleri arasında yer alan Meydan Ardıçlı Esenyurt projesinde 125 adet ticari birimin yer alıyor. 17 katlı 27 blok yükselen Meydan Ardıçlı projesi 1681 daireden oluşuyor.

Meydan Ardıçlı inşaat seyri Mart 2021 detaylarını sizler için derledik. Meydan Ardıçlı inşaat durumu ve Meydan Ardıçlı son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Meydan Ardıçlı örnek daire için tıklayınız.
Meydan Ardıçlı nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181