Nidapark Ayyıldız fiyatlar!
Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile İstanbul’un Avrupa Yakas Kağıthane'de hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız fiyatlar bilgisi belli oldu.

Nidapark Ayyıldız fiyatlar şu şekilde; Dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre fiyatların değiştiği projede dairelerin fiyatları 682 bin TL'den başlıyor.

61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 dairenin bulunduğu Nidapark Ayyıldız projesinde konut, mağaza ve dükkanlar yer alıyor. 

Karma konsepte sahip olan proje az katlı yatay mimarisiyle inşa ediliyor. 95 konut ve 10 ticari üniteden oluşan Nidapark Ayyıldız projesinin yaşam alanları arasında; çatı katında açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kış bahçesi, iç avlu, süs havuzu ve terasta oturma alanları yer alıyor.

Nidapark Ayyıldız fiyatlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Nidapark Ayyıldız nerede? Tıklayınız.

Nidapark Ayyıldız teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181