Nova Suites Projesi satışları başladı!
Nova Suıtes konsepti, optimizasyonu ve uygulamasıyla, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Kağıthane’de iş ve aile yaşamını bir bütünlük içinde yeniden kurguluyor.

Açık şekilde alternatifsiz olmanın yapıtaşları olan yenilik, kalite ve özgürlük kavramlarının üzerinde parlayan bir yıldız gibi yükseliyor.

İSTANBUL'UN MERKEZİNDE

Nova Suıtes, uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak ve Levent’e yakın eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor.

YENİ BİR DOKUNUŞ YENİ BİR TASARIM
Nova Suıtes, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor. Modern tasarım çizgileriyle, lobby’den başlayarak, havuzu, fitness'ı, teras cafe'si, tüm yaşam alanlarıyla yeni bir yaşama ilhamı sunuyor. Sanatı bilgi ve deneyimle harmanlayan konseptiyle rezidans yaşamına yeni duyuşlar, yeni duyarlıklar getiriyor.

YENİ BİR YAŞAM YENİ BİR ÇEVRE
Nova Suıtes, yeni bir yaşamın yeni bir çevre dokusuyla mümkün olacağını biliyor. 7 / 24 güvenliği, kapalı otoparkı, peyzajı ve alışveriş mağazalarıyla güvenli ve enerjik bir dünya kuruyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181