Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!
Polat imzası ile Piyalepaşa’da 82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin ödeme seçenekleri şu şekilde;

Piyalepaşa İstanbul kapsamında,
Kredi masrafı alınmayacak olup, faiz oranlari 24 aya kadar %0, 24-36 ay arasında %0,30, 36 - 48 ay arasında %0,45 olacaktır.

Garanti Bankası'na özel,
Kredi masrafı alınmayacak olup, faiz oranları 0 - 120 ay arasında %1,14, 121 - 240 ay arasında %1,19 olacaktır.

Evin Ziraat'ten özel,
Kredi masrafı alınmayacak olup, faiz oranı 1-120 ay arasında %0,89 olacaktır.

Kişiye özel ödeme planı hesaplama için tıklayınız.


Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak tasarlananan Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidanstan oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin metrekare büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiklik gösterirken, stüdyo daireden 4+1 daireye kadar seçenek sunuluyor. 

4 katlı, 3 bin 900 araçlık bir otopark bulunan Piyalepaşa İstanbul projesinde Alışveriş Sokağı 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde tasarlanırken, sosyal alanı 3 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin sosyal tesisinde, fitness salonundan kapalı basketbol sahasına, kapalı havuzdan çocuk havuzuna, saunadan buhar odasına ve SPA hizmetlerine kadar birçok imkân yer alıyor.

%48 yeşil alana sahip 
Piyalepaşa İstanbul projesinde 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul projesi ulusal ve uluslararası 120 mağazadan oluşuyor. Ayrıca projede çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla dikkat çekiyor.


Piyalepaşa İstanbul lansman fiyatları bilgisi için tıklayınız.


Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.


Piyalepaşa İstanbul iletişim!
Adres: İstiklal Mah., Piyalepaşa Blv. 20/1A, 34387 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: 0850 622 04 04

Web: piyalepasa.com.tr



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181