Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşam Haziran ayında başlıyor!
Polat’ın 60 yılı aşkın köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul’da geri sayım başladı. 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) yer aldığı Piyalepaşa İstanbul’da yaşam 2018 haziran ayında başlıyor.

48 ay sıfır faizden başlayan cazip ödeme seçeneklerinin yer aldığı kampanya ise 15 Mayıs 2018 tarihine kadar devam ediyor. Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı haziran ayında sakinleriyle buluşuyor. İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul’dan ev almak isteyenler 15 Mayıs’a kadar uzatılan kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya yatırımcılarına %35 peşin kalan 48 ay %0, 60 ay % 0.20, 72 ay % 0.35, 84 ay % 0.45, 96 ay % 0.50, 108 ay % 0.57 ve 120 ay % 0.60 faizli cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Farklı büyüklük ve tipte 760 konut, 190 rezidans
1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) yer aldığı Piyalepaşa İstanbul’da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ulaşım açısından merkezi bir konumda bulunan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede yer alıyor. Ulaşım imkânıyla da oldukça dikkat çeken proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumda bulunuyor.

Renkli yaşam Alışveriş Sokağı’na taşınıyor
Mimarisi ve konsepti ile Nişantaşı ve Beyoğlu’nu anımsatan, 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda (AVS) 120 mağazanın yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2500 metrekarelik spor merkezinde fitness’tan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı bunuyor.

Kısa süreli park, taksi ve vale imkânlarının yanı sıra metrobüs ve metrolara shuttle hizmeti gibi avantajlar sunan AVS’de yıl içerisinde çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenlenecek. Piyalepaşa İstanbul’un simgesi olan Saat Kulesi adeta bir kültür sanat merkezine dönüştürülecek. Projede yer alan 1000 metrekarelik sanat merkezi içerisinde ise 700 metrekarelik bir sergi salonu bulunuyor. Bunun yanı sıra 3.900 araçlık 4 katlı otopark alanı bulunan projede ziyaretçiler araçlarını rahatlıkla park edebilecek, kısa süreli park, taksi ve vale imkânlarının yanı sıra metrobüs ve metrolara shuttle hizmeti alabilecekler.

Ayrı bir blokta konumlanan rezidans ise sakinleri için her şeyin düşünüldüğü bir hayat sunuyor. Concierge hizmetleri kapsamında; misafir kabulünden uyandırma servisine, temizlik hizmetlerinden bilet teminine kadar 7/24 hizmet alınması mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181