RAM GMY, MaaNaa 30 ve MaaNaa 47 isimli iki yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi!
Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta gerçekleştirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., düzenlediği özel etkinlik ile 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. A+ kalite ve önemli mimari gruplar tarafından tasarlanan projeler İstanbul'un kalbinde, Etiler'de hayata geçiriliyor.

Lüks, güvenli ve sürdürülebilir yaşam alanları yaratma misyonuyla çalışmalarını sürdüren RAM GMY, Etiler’de yapılacak MaaNaa 30 ve MaaNaa 47 isimli iki yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. İstanbul’un merkezi lokasyonlarından Etiler’de yeni bir yaşam vaat eden MaaNaa 30 ve Maanaa 47 lansmanı Ali Poyrazoğlu sunumu ile Sunset Grill & Bar'da yapıldı.

Seçkin davetlilerin katıldığı davet Ali Poyrazoğlu’nun “MaaNaa” için yapmış olduğu marka hikayesi anlatısıyla başladı. Doğaya, bilime, sanata ve yaşama açılan kapılar felsefesine vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda'nın kısa bilgi aktarımı ile MaaNaa 30 ve 47 projeleri tanıtıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarındaki tüm projelerinde yaşamı, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirterek, “MaaNaa, temelinden en ince ayrıntılarına kadar üzerinde özenle durduğumuz kalitesi, çözüm üretici yaklaşımı, doğaya, bilime, sanata ve yaşama olan saygısıyla, lüksü, birinci sınıf kaliteyi ve üst düzey memnuniyeti hedefini birleştirdiğimiz çok özel bir proje. Kendimizi sürekli yeniliyoruz ve geliştiriyoruz. MaaNaa, her türlü konforu düşünülmüş, merkezi lokasyonda, insanların seneler boyu keyifle yaşayacakları konutlar ve iş merkezleri üretiyor” dedi.

Çevreyi tanıyan, ihtiyaçları bilen ve simge projelere imza atmış ünlü tasarımcı ve mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan MaaNaa 47 ve özgün mimari ile çağdaş tasarımın bir arada kullanıldığı, Türkiye’nin en eski mimari bürosu Tekeli-Sisa tarafından tasarlanan MaaNaa 30, mahalle kültürünü koruyacak biçimde, komşusuna, doğaya ve çevreye saygıyla yapılanan, bölge dinamiklerine uygun projesiyle nesiller boyu sürecek kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181