Self İstanbul adres!
Karden İnşaat imzası ile inşa edilen Self İstanbul adres bilgisini sizler için derledik.

Self İstanbul adres bilgisi şu şekilde; Zafer Mah. TEM bağlantı Yolu Üzeri 185. Sokak Self İstanbul A 130 Esenyurt/İstanbul

Self İstanbul konum bilgisi şu şekilde; İstanbul Esenyurt konumlanan Self İstanbul lokasyon olarak Esenyurt-Haramidere bölgesinde Adile Naşit Bulvarı üzerinde ve Babacan Premium projesine komşu olarak yükseliyor. 

Self İstanbul harita görseli;


26 bin 90 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Self İstanbul projesi Esenyurt konut projeleri arasında yer alıyor. 609 adet konuttan oluşan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 

217 adet 1+1 daire, 263 adet 2+1 daire 94 adet, 3+1 daire 30 adet, 4+1 daire ve 5 adet penthouse ​daireden oluşan projede 877 araçlık kapalı otopark ve açık otopark, güvenlik, yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor.

Self İstanbul adres bilgisini sizler için derledik. Self İstanbul nerede ile ilgili gelişmelere ve haberlere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Self İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181