Seyrantepe'nin ilk dönüşüm projesi Avangart İstanbul görücüye çıktı!
Emlak Konut GYO ve Gül Proje işbirliğiyle Seyrantepe'de hayata geçireceği Avangart İstanbul'u projesini tanıttı. Belgrad Ormanı'nın yanında yer alan proj enin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Avangart İstanbul'u bölgedeki tek kentsel dönüşümprojesi diye nitelendirilebileceğini söyledi. Kurum, satışa ilginin yoğun olduğunu ve 1 milyar 300 milyon TL toplam hasılat beklendiğini açıkladı. Dönüşüme giren alanda hak sahiplerinin evleri de bulunuyor.

36 bin 750 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen ve 207 bin metrekare inşaat alanı bulunan Avangart İstanbul, alışveriş merkezlerinin bulunduğu Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi merkezi lokasyonlara yakın konumda yer alıyor. Diğer yandan site içinde ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için de 18 dükkandan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.

Mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanan Avangart İstanbul'da 1+0,1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin fiyatları 504 bin liradan başlıyor. Kısa bir süre için de lansmana özel 84 ay sıfır faiz kampanyaSimevcut.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181