Siyapı İnşaat-Sak Group'tan Bahçelievler'e yeni proje; S Life Ekspres projesi
13 dükkanın tasarlandığı S Life Ekspres projesi Siyapı İnşaat ve Sak Group imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler konut projeleri arasında bulunan S Life Ekspres projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri planlanıyor.

Daire büyüklüklerinin 63 ila 181 metrekare arasında değişim gösterdiği S Life Ekspres projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, jakuzi, alışveriş alanları, oyun ile eğlence alanları, kafeterya ve kapalı otopark gibi yaşam alanları yer alıyor.

1+1 daireleri 63 metrekare, 2+1 daireleri 117 metrekare, 3+1 daireleri 181 metrekare büyüklüğünde tasarlanan S Life Ekspres projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toplam 184 dairenin yer aldığı S Life Ekspres projesi 2 bloktan oluşuyor.

S Life Ekspres projesi nerede? Tıklayınız.

S Life Ekspres projesi fiyat? Tıklayınız.

S Life Ekspres projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181