Skyland İstanbul rezidans fiyatları!
504 ofisten oluşan Skyland İstanbul rezidans fiyatları belli oldu.

10.000 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanının bulunduğu Skyland İstanbul rezidans fiyatları şu şekilde; Projede taksitler 84 ay faizsiz 4 bin 400 TL'den başlıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan projede 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı yer alıyor. Her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofislerin tasarlandığı projede rezidanslar ise 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçenekleri ile planlanıyor.

Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de hayata geçirilen projede Sky Residence bloğunda 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile tasarlandı. Hemen teslim dairelerin yer aldığı projede iki farklı rezidans bloğu ve teras evler etabı da planlandı.

Skyland İstanbul rezidans fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Skyland İstanbul satış ofisi için tıklayınız.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181