Tema İstanbul Bahçe telefon!
363 adet konuttan oluşan Tema İstanbul Bahçe telefon detaylarını sizler için araştırdık.

Tema İstanbul Bahçe telefon numarası : 0212 970 0000 
Tema İstanbul Bahçe adres : Atakent Mah. Yan Yol Cad. No:33/1 Halkalı / Küçükçekmece / İstanbul

Daire büyüklüklerinin 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişim göstereceği projede 8 farklı daire tipi bulunuyor. Tema İstanbul 2. etap projesi olan Tema İstanbul Bahçe daire seçenekleri arasında 1+1 bahçeli, 1+1 teraslı, 2+1 bahçeli, 2+1 teraslı, 3+1 bahçeli, 3+1 teraslı, 4+1 bahçeli ve 4+1 teraslı seçenekleri yer alıyor. 

11 katlı 10 bloğun inşa edildiği proje 52 dönümlük arazinin 11 dönümlük alanında inşa ediliyor. Avrupa Yakası'nda Halkalı Atakent'te inşa edilen Tema İstanbul Bahçe projesi Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Öztaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında hayata geçiriliyor.

Tema İstanbul Bahçe telefon detaylarını sizler için derledik. Tema İstanbul Bahçe iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tema İstanbul Bahçe projesi nerede? Tıklayınız.
Tema İstanbul Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181