Toskana Evleri'nde son etap bu yıl teslim edilecek!
187 villadan oluşan Toskana Evleri'nde son etap bu yıl teslim edilecek. Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde yer alan projede 230 metrekarelik 4+1 Sole ve 233 metrekarelik 5+1 Mare isimli villalar yer alıyor.

Oldukça geniş sosyal imkanlara sahip olan Toskana Orizzonte projesinde futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri,  1068 dönüm üzerinde üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları ve doğal peyzajı bulunuyor. Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Toskana Evleri'nin tamamı tek katlı olarak inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Toskana Evleri'nin villalarında 500 metrekare büyüklüğünde bahçe bulunuyor.

Toskana Orizzonte 60 ay sıfır faiz kampanyası için tıklayınız.

Toskana Orizzonte peşin alımlarda yüzde 25 indirim kampanyası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181