Toya Downtown'da her konuta bir ofis!
Kent enerjisinden uzaklaşmadan yaşamak isteyenler için Mecidiyeköy'de, mükemmel bir proje olan Toya Downtown, konut ile her konuta tahsisli özel ofisleri aynı projede topladı.

Toya Downtown'da yer alan ofisler iş dünyasının merkezine trafikten uzak ancak bir asansör kadar yakın. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında da yer sahip olacak. Ayrıca mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler.

Toya'nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor.

Ortak kullanıma açık "Toplantı/Davet Odası", "Fitness", Buhar ve Masaj Odası", "Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları" ve her daire için ayrılmış otopark alanları projeyi daha da çekici kılıyor.

Toya Downtown'da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış süitler, iş görüşmeleri için şık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları ile yaşam evlerin dışına taşıyor.

Toya Downtown'da ev sahipleri için konsiyerj ve asistanlık gibi üst düzey hizmetler ile konfor yeniden tanımlanıyor.

Yeni Ekonomi Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181