Yeşilyaka Su Büyükçekmece projesinin detayları belli oldu!
Mesa Mesken Sanayi A.Ş. ve Nurol İnşaat ve TİC. A.Ş. tarafından hayata geçirilen Yeşilyaka Su Büyükçekmece projesinin detayları belli oldu.

İstanbul Büyükçekmece İlçesinde Karaağaç Mahallesi'de konumlandırılan Yeşilyaka Su Büyükçekmece projesinde toplam 472 villa yer alıyor. Büyükçekmece konut projeleri arasında yer alan Yeşilyaka Su Mesa Nurol projesi 152.795.449 TL proje bedeline sahip. 625 dönümlük alan üzerinde konumlandırılan Mesa Yeşilyaka Su projesi içerisinde ayrıca 157 dönümlük yeşil alan ve 3500 metrekarelik sosyal tesis alanı bulunuyor. 

150.682,80 metrekare brüt inşaat alanına sahip olan projede açık ve kapalı olmak üzere 7 adet havuz bulunuyor. Yeşilyaka Su Büyükçekmece projesinde 147 adet konut, otopark planlanmıştır ancak sonrasında 472 adet konut olmasına karar verilmiştir.

Yeşilyaka Su nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181