Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı!
Ceylan İnşaat’ın kentsel dönüşüm projesi kapsamında Mecidiyeköy’de hayata geçirdiği 4.500 m2’lik arsa üzerine inşaa edilecek Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar başladı. Ceylan İnşaat; 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar da alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunduğu Zer Mecidiyeköy projesi ile sakinlerinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.
 
Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre tasarlanan Zer Mecidiyeköy projesi 176 lüks konuttan oluşan şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ceylan İnşaat’ın, yüzde 20’sini sattığı projesi ZER Mecidiyeköy için ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturarak müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha kanıtlıyor. Proje kapsamında Ceylan İnşaat konuklarına, başlangıçta yüzde 45 kar avantajı sunduğu Zer Mecidiyeköy’de, peşin fiyatına 60 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkanı da sunuyor. Konforun ve huzurun yanı sıra kentsel dönüşümle birlikte bölgenin değer kazanmasına olanak sağlayacak ZER Mecidiyeköy, ideal bir proje olarak da öne çıkıyor.
 
İstanbul’un merkezine altın dokunuş
İsmini de altından alan Zer Mecidiyeköy, metroya ve çevreyoluna 250 metre olan lokasyonuyla diğer projelerden ayrılıyor. En önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile sakinlerine şehrin cazibesini sunan altın lokasyon 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yatırımcılarını bekliyor.
 
Sosyal ayrıcalıklarla dolu bir yaşam
Kalite ve güvenden taviz vermeden yaşama değer katan birçok projeyi hayata geçirmeyi sürdüren Ceylan İnşaat, tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam ediyor. Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen alanlarla donatılan Zer Mecidiyeköy’de; fitness, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı, yüzme havuzu gibi pek çok aktivite alanı yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181