Aydın Söke'de Şengel Residence projesinin temeli atıldı!
Aydın Söke'de, Şengel Residence ve Söke Semt Parkı Spor Alanları projesinin temeli törenle atıldı. Proje, lüks ve prestijli bir yaşam alanı oluşturma hedefiyle Şengel İnşaat ve Söke Belediyesi işbirliğinde yürütülüyor. Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel, değişen ve gelişen Söke'nin vizyonuna değer katacak bir projeye imza attıklarını söyleyerek, "Temelleri 1969'da atılan kurumuz, bugün 3'üncü kuşakla Türkiye'nin batı kısmında tecrübesini yansıtmaya devam ediyor" dedi.

122 DAİRE YER ALIYOR
Bölgede çok sayıda projeye imza attıklarım ifade eden Şengel, sosyal alanlarıyla Türkiye'nin sayılı projelerinden birini Söke'ye yapacaklarım belirterek, "Şengel Residence konut projemiz 4 bin 532 metrekare alanda çelik geçiş köprüleriyle birbirine bağlı 2 blok, 122 daire ve 2 mağazadan oluşuyor. Projede 2+1,3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Söke'nin en şık ve lüks adresi olacak bu konutlarla ilçenin inşaat sektörüne yeni bir bakış açısı ve vizyon ka zandıracağız" bilgisini ak tardı.

BUZ PATENİ PİSTİ DE VAR
Sosyal alanlarıyla Türkiye'nin sayılı projelerinden birini hayata geçirdiklerini aktaran Şengel, "Proje kapsamında 7 bin 500 metrekare üzerine kurulu semt parkı ve spor kompleksi, kafeterya, tenis kortu, basketbol, futbol sahaları ve buz pateni pisti yapılacak. Projeyi hayata geçirmemizde katkısı olan Söke ^ Belediye Başkanı Süleyman Toyran'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181