TOKİ Balıkesir Balya'da 116 konutun yapımını tamamladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir Balya’da yapımına başlanan 116 adet konut tamamlandı.

TOKİ Uzmanı Ali Özben, Balıkesir ili Balya İlçesi’nde 116 adet konutu ve sağlık merkezlerini Balıkesir şehrine kazandırdıklarını söyledi.

Projenin yatay ve yöresel mimarisiyle depreme dayanıklı, radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edildiğini söyleyen Özben, şöyle devam etti: “Konutlarımızı 15 ay gibi kısa bir zaman içerisinde tamamladık. Tüm bloklarımızda dış cephe mantolama, komşu daireler arasında döşeme ve duvarda ses yalıtımı yapılmıştır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenli ve rahat bir vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yeşil alanlar oluşturulmuş, kamelyalar ve çocuk oyun alanlarıyla en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Bu konutları, Balıkesir ve vatandaşlarımızın iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

TOKİ’nin Balıkesir yatırımları hakkında da bilgi veren Özben : “Balıkesir’de 8.586 adet konut 35 adet dükkan 850 yataklı hastane ile 3 adet 75 yataklı hastane ve sosyal donatıları tamamlanmış olup 3.996 adet konut 89 adet köy evi, 75 adet dükkan ve sosyal donatı inşaatları devam etmektedir.” açıklamasında bulundu.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181