TOKİ Batman Hasankeyf'de başvuru ücreti geri ödemeleri başladı!
Ilısu Barajı altında kalacak olan Hasankeyf yeni yerleşim yerinde yapılan konutlara müracaat ettiği halde konut alamayanların başvuru paralan geri ödeniyor. Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yeni yerleşim yerinde TOKI tarafından yapılan konutlar için 2 bin 120 kişi başvuruda bulunmuştu.

Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamada, oluşturulan komisyonda başvuruları değerlendirilen bin 415 kişinin hak sahipliliği ikamet sorunu gibi nedenlerden dolayı kabul edilmediği belirtildi. Hasankeyf Kaymakamlığından yapılan açıklamada, başvurusu kabul edilmeyenlerin paralarının ödeneceği belirtilerek, "Hak sahibi olamayıp listede yer alan vatandaşlarımız müracaat esnasında yatırmış oldukları Bin TClik dosya bedelini alabilmeleri için Hasankeyf DSİ Şube Müdürlüğüne dilekçe ile şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir" denildi.

Batman Medya Gazetesi


TOKİ Batman Hasankeyf'de hak sahibi olamayanların listesi için tıklayınız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181