Abdülkadir Demirci kimdir?
Abdülkadir Demirci, 1967 yılında Ankara/Evren ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Evren’de Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ticari hayatına 1985-yılından bugüne gıda, beyaz eşya, inşaat ve çeşitli alanlarda devam etmekte. Aynı zaman da And Day Tük Pet. Ltd. Şti.sahibi.
 
Çeşitli Sivil toplum derneklerinde (Evren ilçemiz de Kurs ve Okul talebelerine yardımlaşma derneği başkanlığı, İlçe Emniyet müdürlüğümüzün dernek başkanlığı yaptı.)
 
SİYASİ HAYATI
Siyasi hayatına 1994 yılın da Evren ilçesinde girerek çeşitli alanlar da hizmet ve katkıları oldu.
 
Öncelikle 2001-2009 yılları Ak Parti Kuruculuğunu üslenen Abdülkadir Demirci, Kurucu Ak Parti Evren İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. 2009 Yerel Yönetimler seçiminde İlçemiz de Ak Parti Evren İlçe Belediye Başkan Adayı oldu.

Abdülkadir Demirci, 2010 yılında tekrar Ak Parti Evren İlçe Başkanlığı yaptı.2013 yılında yerel seçimler adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkan Adayı oldu.
 
2014 Yerel seçimler de Evren Belediye Başkanlığına İlçemizin büyük desteğini alan Abdülkadir Demirci, Belediye Başkanı seçildi.
 
Evli ve 3 çocuk babası olan Abdülkadir Demirci, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181