AFAD toplanma alanı sorgulama!
Geçtiğimiz günlerde Marmara Bölgesi'nde meydana gelen depremler sonrasında AFAD toplanma alanı sorgulama bilgisi vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor.

Bizde sizler için AFAD toplanma alanı sorgulama detaylarını derledik. İşte AFAD deprem toplanma alanı sorgulama detayları;

Yaşanması beklenen deprem için vatandaşlar önlem almak istiyor ve bu yüzden deprem toplam yerleri oldukça merak ediliyor. Öncelikle herhangi bir afet sonrasında toplanılmaya uygun güvenli alanlara acil toplanma alanları denir. 

AFAD sitesinden herhangi bir giriş yapmadan deprem toplanma yerlerini öğrenmek mümkün. AFAD toplanma alanı sorgulama ekranı için tıklayınız.

Afad deprem toplanma alanlarını merak eden vatandaşlar ayrıca E-Devlet’e (https://www.turkiye.gov.tr) giriş yaparakta “Acil Toplanma Alanı Sorgulama” başlığından ikametlerine en uygun toplanma alanları bilgilerini öğrenebilecekler.

AFAD toplanma yerleri sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181