Ali Şeker kimdir?

Ali Şeker, 8 Nisan 1968'de Sivas'ta doğdu. Baba adı Gözel, anne adı Sultan'dır.

Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Hastane İşletmeciliği Programını bitirdi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi ihtisasını tamamladı.

İstanbul Tabip Odasında çeşitli görevler aldı. Ali Şeker, Ağrı Doğubeyazıt, Bakırköy, Büyükçekmece Devlet hastanelerinde; Bağcılar, Bahçelievler ve Esenyurt Semt polikliniklerinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. Istanbul Tabip Odası, Cevre İçin Hekimler Dernegi, Cagdaş Yasamı Destekleme Derneği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Türk Cerrahi Derneği, Ozel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Üyesidir. 2004 yılında CHP İstanbul İl Genel Meclisi Üyeliği, 2005 yılında CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevlerine seçildi.

İngilizce bilen Ali Şeker, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Merve BAYAR / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181